Öğrencimiz Enes Küçük TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Zirvede! | Radyo, Televizyon ve Sinema | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

RADYO, TELEVİZYON VE SİNEMA

Öğrencimiz Enes Küçük TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Zirvede!

Öğrencimiz Enes Küçük TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Zirvede!

İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencimiz Enes Küçük, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda büyük bir başarıya imza attı! Enes Küçük, kısa film kategorisinde “Eksik” isimli eseriyle birincilik ödülünü kazandı. TRT tarafından iletişim odaklı bir platform sunmak ve genç iletişimcilerin yeteneklerini sergileyebilecekleri bir fırsat sağlamak amacıyla düzenlenen bu prestijli yarışmada öğrencimizin başarısı üniversitemizi, fakültemiz öğretim üyelerini ve öğrencilerini gururlandırdı.

TRT’nin 100 yıla yaklaşan radyo yayıncılığı ve 50 yılı aşan televizyon yayıncılığı birikimini, genç iletişimcilerle paylaşmayı ve geleceğin medyasına yön verecek yetenekli gençlere kendilerini ifade edebilecekleri bir platform sunarak iletişim odaklı çalışmalarını teşvik etmeyi amaçlayan ve Türkiye’de iletişim alanında bilinen ve takip edilen en önemli yarışmalardan biri olarak kabul edilen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması, Türkiye genelinde 127 üniversitenin katılımıyla gerçekleşti. 2 Ekim Pazartesi günü akşam 20:00’de TRT 2’de canlı olarak yayınlanan ödül töreninde Enes Küçük “Eksik” isimli filmiyle birincilik ödülünü kazandı.

Filmde Enes Küçük’ün başarısı, film yapımı ve iletişim alanındaki yeteneklerini sergileyen fakültemiz öğrencilerinden oluşan film ekibinin emekleri ve ortaklığı ile görünür hale geliyor. Babasının ölümü üzerine geçmişiyle hesaplaşan ve içerisinde “eksik” kalan duyguların gün yüzüne çıktığı “Metin” isimli karakterin hikayesine odaklanan filmin her aşamasında değerli katkılar sunan ve bu büyük başarıyı elde eden tüm öğrencilerimizi kutluyor, gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak genç iletişimcileri desteklemeye ve başarılarını teşvik etmeye devam edeceğimizin sözünü veriyoruz.