TRT’den Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne Ödül | Radyo, Televizyon ve Sinema | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

RADYO, TELEVİZYON VE SİNEMA

TRT’den Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne Ödül

HKÜ İletişim Fakültesi Öğrencisi İsmail Kurt, Önemli Bir Başarıya İmza Attı.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması 5. Ödül Töreni, 3 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti. Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 1. Sınıf öğrencisi İsmail Kurt’un yönetmenliğini gerçekleştirdiği Meyus adlı İnternet dizisi, Sosyal Medya Projesi kategorisinde üçüncülük ödülü aldı. Öğrencimizi gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Meyus, Gaziantep’in bir köyünde yaşayan Resul adlı bir gencin, mafya tarafından kaçırılan kardeşini kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatmaktadır. Kardeşini kurtarmak için karanlık dünyaya adım atan Resul, kendisini polis ile mafyanın amansız çatışmasının ortasında bulacaktır.